Бидете дел од нашиот тим и стручно училиште

⁉️ Дали можеби вака го замислувате училиштето во кое би учеле !?
⁉️ Дали можеби сте размислувале за струки кои се барани на пазарот на трудот?!
👉СУГС “Владо Тасевски” е вистинската опција доколку сакате модерно и технички најдобро опремено училиште.
🏆 ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОВИЕ КАДРИ И БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!
Scroll to Top