Уписи

Започнете ја вашата кариера!

Веќе сте сигурни дека СУГС „Владо Тасевски“ е за Вас?

Уписи, промотивно - Слика

Запишете се онлајн

Видете ги резултатите

СУГС „Владо Тасевски“ - Скопје

Се што треба да знаете, а се однесува на овогодинешните уписи е содржано тука. Во овие 5 минути ќе најдете 50 причини зошто да станете дел од нашиот тим!

СУГС Владо Тасевски – еднаш ученик, засекогаш пријател!

Изберете ја вашата иднина!
Ние сме тука за да ви помогнеме.

Scroll to Top