✍️ Второ пријавување за упис 📆 1 и 2 Јули

✍️ Второ пријавување за упис 📆 1 и 2 Јули

🆓 Слободни места во следните профили: 👇

  • 🛣️ Транспорт и шпедиција
  • 🚂 Железнички сообраќај (машиновозач)
  • 👩‍🔧 Производно машинство
  • 👩‍💻 Компјутерско управување
  • ⚙️ Машинско енергетски техничар

Повеќе на видеото 👇

Scroll to Top