Генералка викенд – селектирање на отпад

Генералка викенд – селектирање на отпад. 🗑🧹
👉 Во рамките на генералка викендот, нашите вредни ученици се потрудија да дадат придонес во напорите нашето училиште да блесне во вистинскиот сјај. Нема потреба од зборови – оние кои не веруваат, нека погледнат. 👇👇👇
Scroll to Top