Дамјан Стојчевски од 3-4 клас освои 2 место во Кик Бокс!

👉 Дамјан Стојчевски од 3-4 клас е следниот од редот на шампиони во нашето училиште!
2 место на државниот натпревар во Кик Бокс(Лоу Кик). 💪👊
Scroll to Top