Да шириме љубов, да градиме пријателства!

Под мотото ,,Да шириме љубов, да градиме пријателства“ оваа недела ја посветуваме на:
  • Етичките вредности;
  • Емпатијата;
  • Толеранцијата;
  • Ненасилното однесување;
  • Љубовта.
Scroll to Top