Доделување на сертификати како дел од К1 Erasmus+ проект

👉 Доделување на сертификати на практикантите од нашето училиште кои беа на 14 дневна мобилност во Португалија како дел од К1 #erasmus🇪🇺 проект.
Убаво е чуството кога ќе ја претставиш својата земја во вистинско светло! 🇲🇰
🤝 Секоја чест дечки, мирен лет и ве чекаме со собраните импресии и впечатоци.
Scroll to Top