Запознајте ги струките – Сообраќајна струка

✅ Започнуваме со кампања за запознавање со струките и профилите кои ги нудиме како училиште за претстојните уписи.
🚦Сообраќајна струка:
👉ТЕХНИЧАР ЗА ТРАНСПОРТ И ШПЕДИЦИЈА
🚂ТЕХНИЧАР ЗА ВЛЕЧА(МАШИНОВОЗАЧ)
Scroll to Top