Започнуваме соработка со Johnson Matthey

Александар Сибиновски (директор):
📍Во пресрет на претстојните уписи на ученици во прва година, чест ни е да соопштиме дека започнуваме соработка со Johnson Matthey, една од водечките компании во Македонија.
⚙️ Учениците од машинската струка ќе имаат можност во реални работни услови да ги развиваат своите вештини.
Scroll to Top