Ива Богдановска жнее медали на џудо натпреварувања

👉 Ива Богдановска жнее медали на џудо натпреварувањата во сите категории во Македонија! 💪
🥇Прво место-кадети
Честитки девојче! 🤝🥋
Scroll to Top