Ива Богдановска од 2-6 клас продолжува со борба!

Вонредни вести: 👇
✅ Ива Богдановска од 2-6 клас продолжува со борба!
👉 На Континенталниот куп во Џудо за кадети што се одржа во Тунис (09.02.2024), во категорија -63кг со 3 победи и 1 пораз го освои второто место и се закити со сребрениот медал. 🥋
Scroll to Top