Награда од црвен крст на нашиот социолог

Кога се работи со многу елан и љубов, тоа дава резултати и тие се вреднувани во општеството! Оваа награда доделена од Црвениот крст на град Скопје на нашиот социолог е награда на сите ученици кои биле, се дел и ќе бидат дел од нашето семејство СУГС,, Владо Тасевски” Скопје. Нашите ученици и вработени крводарители се позитивен пример во општеството, со што се вистински херои на денешницата бидејќи дарувањето крв секојдневно спасува живот. ❤️

Честитки Радмила.

Scroll to Top