Нашето училиште присуствуваше на 44-тиот натпревар по прва помош

👉 На 44- тиот натпревар по прва помош организиран од ЦКРСМ ОО Кисела Вода , нашето училиште учествуваше со една екипа составена од шест ученици ( Баже , Ива , Алек , Вања , Стефан и Матеј ).
Пехарот за прво место им припадна токму нив. 🏆
Горди сме на вас ученици 💪💪💪
 
Scroll to Top