Нашите ученици во Младите Можат – Youth Can

Ученици од училиштето посетуваа “Младите Можат – Youth Can”.

– Младите Можат – Youth Can:

📍Изминатите неколку дена сме во Крушево заедно со средношколците од СУГС “Владо Тасевски”-ПТТ и СУГС„Шаип Јусуф“
🙌🏻Досега младите беа гласни, а сега сакаме да бидат СЛУШНАТИ🗣️
📣Училиштен форум за заеднички решенија👉🏻 ќе им помогне на младите да ги надминат предизвиците со кои се сретнуваат во училиштето, преку вклучување на целата заедница.
🗓️На половина сме од кампот, а веќе гледаме мотивирани млади кои се подготвени за големи промени.”
Scroll to Top