Нашите ученици - генијалци! - Слика

Нашите ученици – генијалци!

👩‍🔧 Вања е ученичка во машинска струка.
💻 Марио и Сергиј се ученици од електро струка. 📲
✅ Тие се само дел од нашите ученици-генијалци!
👉 Погледнете го ова интервју со нив. 👇
Scroll to Top