Најуспешна кадетка за 2023 г.

🏆 Пехар за најуспешна кадетка за 2023 од Џудо Федерација на Македонија 🥋
🥇Признание за најуспешен млад спортист на град Скопје за 2023
🥇 11 златни, 4 сребрени и 3 бронзени медали за изминатата 2023
🥉Трето место на балканското првенство во Крушево.
Тоа е нашата ученичка во втора година ИВА БОГДАНОВСКА. 💪
Продолжи во овој ритам девојче, ние сме Горди на тебе!
Scroll to Top