Одбележување на 11 – ти мај – ДЕН НА СООБРАЌАЈНАТА КУЛТУРА

Одбележување на 11- ти мај – ДЕН НА СООБРАЌАЈНАТА КУЛТУРА. 🚘🏍🚲🛴
Да ја подигнеме свеста на младите за сообраќајната култура и безбедноста во сообраќајот.
⛔️ ЧУВАЈ СЕ СЕБЕСИ И ДРУГИТЕ 👨‍👩‍👧‍👦
Scroll to Top