Општински натпревар по прва помош

👉 На 43- тиот општински натпревар по прва помош организиран од ЦКРСМ ОО Кисела Вода , нашето училиште учествуваше со една екипа составена од шест ученици од втора година ( Баже , Ива , Лео , Вања , Стефан и Бојан ) .

Пехарот за второ место им припадна токму нив. 🏆🏆🏆

Горди сме на вас дечки! 💪💪💪

Scroll to Top