Патување до Порто за Erasmus Plus

✅ Екипата составена од 12 момци и девојки во придружба на професорките Јасна и Цветанка, пристигнаа во Порто 🇵🇹 и ќе бидат на 14 дневна мобилност како дел од #erasmusplusproject 🇪🇺
Дечки, have fun! ✨

Scroll to Top