Повторна изведба на претставата „Приказна за нас“

🎭
Александар Сибиновски:
    „👉 Вторник 23.04.2024
    📍Амфитеатарот во СУГС “Владо Тасевски”-ПТТ
    ‼️На барање на учениците и колегите, по втор пат ќе се одигра претставата “Приказна за нас”
    👉 Театарската претстава подготвена од наши колешки и изведена од наши ученици!
    #bethere 🤗
Scroll to Top