Полуфиналисти во одбојка

После полуфиналистите во футбал во средношколските лиги на територија на гр. Скопје, денес ги имаме и полуфиналистите во одбојка.
Честитки момци, идеме уште појако во полуфинале. 💪
Scroll to Top