Посета на Музеј на македонски железници

✅ Во рамките на предметот учење преку работа, заедно со учениците од 2-10 и 3-10 и наставниците Зоран Ѓорѓиевски и Дејан Стојчевски, денес го посетивме музејот на македонските железници.
🚃 Прекрасни реквизити и споделување историски податоци за нашата железница.
Scroll to Top