Предновогодишна магија во СУГС „Владо Тасевски“

🌟Предновогодишната магија во СУГС „Владо Тасевски“ започна.
🫶 Нашите хумани ученици организираа акција за собирање на средства за новогодишни пакетчиња за учениците од Државното училиште за деца и младинци со оштетен вид “Димитар Влахов ” – Скопје.
👉Чувството е неописливо кога среќата се споделува и детските лица се насмеани и ведри.
👍Да бидеме сите похумани и општествено одговорни.
❤️ Благодарност до домаќините за гостопримството.
Scroll to Top