Проект “ЛЕТАЈ ЛЕТАЈ БУБА МАРО, ДОНЕСИ МИ ЧИСТ ВОЗДУХ!!!”

👉 Да ги охрабриме и поддржиме нашите млади иноватори.
👉 За целосна имплементација на проектот “ЛЕТАЈ ЛЕТАЈ БУБА МАРО, ДОНЕСИ МИ ЧИСТ ВОЗДУХ!!!” потребни се дополнителни средства.
Донирај и дај свој придонес 👇
Scroll to Top