Промоција на нашето училиште за претстојните уписи

❗️Започнуваме со кампањата за промоција на нашето училиште за претстојните уписи.Драги деветто одделенци, почитувани родители!👉 СУГС “Владо Тасевски”-ПТТ ги нуди најтрактивните профили од сообраќајна, машинска и електро струка.

✅ Не двоумете се доколку вашиот избор е стручно образование, бидејќи не постои поубав простор за стекнување на знаења од нашето училиште!

Scroll to Top