Противпожарен квиз-натпревар

🥇Првото место освоено на територија на општина Аеродром беше само најава за ова ПРВО место на ниво на Гр. Скопје!
👉 Сања, Ива и Лука, под менторство на професорот Dejan Stojceski се златните од овогодинешниот противпожарен квиз-натпревар во организација на противпожарен сојуз на Град Скопје. 🫶💪
Scroll to Top