Резултати од Државен натпревар МАССУМ

✅ Плодовите од посветеноста и љубовта од работата на нашите ученици и наставници ги жнееме на сите натпревари каде ќе се појавиме!
👉 Државен натпревар МАССУМ (образовно рандеву) во конкуренција на 45 средни училишта и 1600 присутни ученици!
Резултати 👇
🏆 Штанд-прво место
🥈Драма- второ место
🥈Интервју за работа-македонски јазик второ место
🥉Јавен говор-македонски јазик-трето место
🥉 Интервју за работа албански јазик-трето место
💯 СУГС “Владо Тасевски”-ПТТ прерасна во претпознатлив БРЕНД помеѓу средните училишта во Македонија! 🫶
Scroll to Top