Реновирани тоалети за учениците

Реконструктивните активности за 2023 година во нашето училиште ги заокружуваме со комплетно реновираните тоалети за ученици.
📌 Нова одводна инсталација
📌 Нови ѕидни и подни плочки
📌 Комплетно нова СЕНЗОРНА санитарија
Велат поставуваме нови стандарди, а ние само сакаме и работиме да биде убаво, да биде чисто, а пред се функционално. 🤗
Пред-потоа 👇
Scroll to Top