Саем на книга – Белград

📌 Белград.
👉 ПТТ експедицијата сочинета од 130 момци и девојки на 66 меѓународен саем на книга.
Ping @rapsodytravelmacedonia 🤝
#wearetheteam 🫶❤️

Scroll to Top