Традиционално одбележување на Василица

Традицијата е за да ја почитуваме и да се радуваме.
Да сме среќни и бериќетни!
Благодарност за прекрасната организација до старата кума Катерина Стојчевска. Паричката за следната година е кај драгата професорка Силвана Ѓоргов. ❤️🥂
Scroll to Top