Традицијата е за да ја почитуваме

Директор Александар Сибиновски:
– „Традицијата е за да ја почитуваме.
Годинава паричката и кумството кај Марија Стамболиева, нека е среќно и бериќетно! Благодарност до Силвана Ѓоргов за овогодинашната организација. ✝️
Scroll to Top