Ученички тим “ВОЗДУХОПЛОВЦИ” победува државен натпревар

‼️ Тимот “ВОЗДУХОПЛОВЦИ” составен од учениците Вања Василевска, Петар Неделковски, Филип Ѓуровски од 3-7, Иван Петрески 3-5 и Димитар Ристов 3-8, со менторот Елена Лентиќ,
победник на Државниот натпревар во организација на LEAD во првиот циклус ВОЗДУХ. 🏆
Scroll to Top