Учење преку работа – Машинска струка

👉 Вака изгледаат часовите по предметот учење преку работа за учениците од машинска струка!
🤝 Благодарност до менторите од компанијата Каз груп кои несебично го пренесуваат своето знаење и искуство со нашите момци. 🫶
 
        – KAZ Group: „Нашите ученици на пракса 😇 даваме се од себе и сакаме да ги мотивираме младите студенти да се приклучат на нашата индустрија… имаме програма за практикантска работа (еден ден во неделата се во производство) и им плаќаме на нашите студенти за практично учење… можеби не онолку колку што сакаме но колку што можеме во ова не стабилно време. 🙏🏻
Дајте им аплауз 👏👏👏 на овие млади деца од средното училиште СУГС “Владо Тасевски”-ПТТ
Scroll to Top