Хуманитарен концерт за Леонид

🫶 Виктор, Матеј, Мелани, Леонид и Дина се ученици од средното медицинско училиште и организираат хуманитарен концерт кој на наше големо задоволство ќе се случува во нашето училиште. Петок, 6.10.2023, 19:30, во училишниот амфитеатар.
❗️Влез ќе биде 150(стопеес4е).
🫶 Собраните средства ќе бидат за Леонид Индов.
🤘Дечкиве rock-aat сериозно!
Бидете тука!
btw…sharing is caring!
Хуманитарен концерт за Леонид - Слика
Scroll to Top