Хуманитарна акција – Претстава „ИСТИ“

✅ Прекрасна тематска претстава која има и хуманитарен предзнак, која изобилуваше со одлични поенти за секојдневниот живот на младите, а беше изведена од учениците од средното медицинско училиште Панче Караѓозов и нивните ментори наставници.
Наша беше честа да бидеме домаќини како училиште. 🫶
Scroll to Top