Џудо сребрен медал за Македонија на Балканското првенство

👉 Нашата другарка и ученичка Ива Богдановска како член на македонската џудо репрезентација, во конкуренција на 21 натпреварувачка, во категоријата до 63кг. со 4 одлични борби донесе сребрен медал за Македонија на Балканското првенство!
🤝 Честитки ИВА, Македонија има со што да се гордее. 🇲🇰🥋
Scroll to Top