Победници на натпревар UPSHIFT Bootcamp

Тимот “Aqua-Help” составен од 5 ученици: Вања Василевска и Петар Неделковски од 1-7, Маја Колевска од 3-2, Мартин Нелковски и Кристијан Златковски од 3-8, под менторство на Елена Лентиќ, на UPSHIFT Bootcamp во Струга, со својата иновативна идеја учествува на натпреварот “Охрабрување на децата и младите во РСМ да станат двигатели на промените за намалување …

Победници на натпревар UPSHIFT Bootcamp Read More »