January 2023

Награда од црвен крст на нашиот социолог

Кога се работи со многу елан и љубов, тоа дава резултати и тие се вреднувани во општеството! Оваа награда доделена од Црвениот крст на град Скопје на нашиот социолог е награда на сите ученици кои биле, се дел и ќе бидат дел од нашето семејство СУГС,, Владо Тасевски” Скопје. Нашите ученици и вработени крводарители се […]

Награда од црвен крст на нашиот социолог Read More »

Традиционално одбележување на Василица

Традицијата е за да ја почитуваме и да се радуваме. Да сме среќни и бериќетни! Благодарност за прекрасната организација до старата кума Катерина Стојчевска. Паричката за следната година е кај драгата професорка Силвана Ѓоргов. Коментирајте на Facebook 🗨️

Традиционално одбележување на Василица Read More »

Scroll to Top