Известување за августовска сесија

ИЗВЕСТУВАЊЕ Сесијата за полагање на испити за вонредни ученициво август 2023 година ке се одржи од 01 септемви2023 година (петок) во 11и30ч.Рокот за пријавување на испитите за овааиспитна поради годишните одмори е од 14 август(понеделник) заклучно со 21 август (понеделник).Испитните комисии ке бидат објавени на вебстраницата на училиштето во делот за вонредниученици и на огласната …

Известување за августовска сесија Read More »