м.г

Џудо сребрен медал за Македонија на Балканското првенство

Нашата другарка и ученичка Ива Богдановска како член на македонската џудо репрезентација, во конкуренција на 21 натпреварувачка, во категоријата до 63кг. со 4 одлични борби донесе сребрен медал за Македонија на Балканското првенство! Честитки ИВА, Македонија има со што да се гордее. Коментирајте на Facebook 🗨️

Џудо сребрен медал за Македонија на Балканското првенство Read More »

Scroll to Top