м.г

Нашите ученици - генијалци! - Слика

Нашите ученици – генијалци!

Вања е ученичка во машинска струка. Марио и Сергиј се ученици од електро струка. Тие се само дел од нашите ученици-генијалци! Погледнете го ова интервју со нив. ВИДЕОИНТЕРВЈУ | Средношколци направија паметен автомобил и филтер против загаден воздух – Слободен печат Коментирајте на Facebook 🗨️

Нашите ученици – генијалци! Read More »

Scroll to Top