Проекти

Проект “ЛЕТАЈ ЛЕТАЈ БУБА МАРО, ДОНЕСИ МИ ЧИСТ ВОЗДУХ!!!”

Да ги охрабриме и поддржиме нашите млади иноватори. За целосна имплементација на проектот “ЛЕТАЈ ЛЕТАЈ БУБА МАРО, ДОНЕСИ МИ ЧИСТ ВОЗДУХ!!!” потребни се дополнителни средства.Донирај и дај свој придонес https://ecrowd.mk/projects/bdc25f9f-99cd-49a8-b344-490e43ff1474 Коментирајте на Facebook 🗨️

Проект “ЛЕТАЈ ЛЕТАЈ БУБА МАРО, ДОНЕСИ МИ ЧИСТ ВОЗДУХ!!!” Read More »

Доделување на сертификати како дел од К1 Erasmus+ проект

Доделување на сертификати на практикантите од нашето училиште кои беа на 14 дневна мобилност во Португалија како дел од К1 #erasmus проект.Убаво е чуството кога ќе ја претставиш својата земја во вистинско светло! Секоја чест дечки, мирен лет и ве чекаме со собраните импресии и впечатоци. Коментирајте на Facebook 🗨️

Доделување на сертификати како дел од К1 Erasmus+ проект Read More »

Документ за мобилност - Слика

Можеме и посилно и подобро!

Кога велам можеме и посилно и подобро мислам на следново! 👇 ✅ После многу обиди, после неколку обуки за креирање проекти од erasmus+ програмите, после неколку учества како партнери во Erasmus проекти, имаме привилегија и задоволство да кажеме дека успеавме!🫶 СУГС “Владо Тасевски” за прв пат ќе биде носител на грант од 35000 евра за

Можеме и посилно и подобро! Read More »

Scroll to Top