Секоја генерација со која се збогуваме има свој бр.1

🥇Секоја генерација со која се збогуваме има свој бр.1.
💫 Годинава таа титула ја понесе нашата ученичка Јована Трајановска од IV-2. Честитки и желби за многу успеси во животот.
Scroll to Top