Erasmus+ семинар во Рига-Летонија

👉 Во период од 20 до 23 март на семинар во рамките на erasmus+ 🇪🇺 програмите, во Рига-Летонија 🇱🇻, на тема “зелени практики за зголемување/јакнење на одржливоста на животната средина, присуствуваше професорката Соња Павлова.
🤝 Одлични применливи примери за нас како училиште.
Scroll to Top