Хуманитарна акција - Претстава „ИСТИ“ - Слика 4

Хуманитарна акција – Претстава „ИСТИ“

Прекрасна тематска претстава која има и хуманитарен предзнак, која изобилуваше со одлични поенти за секојдневниот живот на младите, а беше изведена од учениците од средното медицинско училиште Панче Караѓозов и нивните ментори наставници.Наша беше честа да бидеме домаќини како училиште. #СитеСмеИсти Коментирајте на Facebook 🗨️

Хуманитарна акција – Претстава „ИСТИ“ Read More »