#струки

Флаер за машинска струка - Слика

Запознајте ги струките – Машинска струка

Заинтересирани сте за наставните планови? Погледнете ги на следниов линк: https://sugsvladotasevski.edu.mk/струки × Dismiss this alert. ⚙️ Машинска струка и зошто да!👉 МАШИНСКО-ЕНЕРГЕТСКИ ТЕХНИЧАР е еден од профилите кои нудат најмногу можности.👉 ТЕХНИЧАР ЗА ПРОИЗВОДНО МАШИНСТВО, профил кој има одлична проодност за техничките факултети.👉ИНСТАЛАТЕР ЗА ГРЕЕЊЕ И КЛИМАТИЗАЦИЈА, тригодишна струка која нуди одлична стручна подготовка која […]

Запознајте ги струките – Машинска струка Read More »

Scroll to Top