✍️ Второ пријавување за упис 📆 1 и 2 Јули

✍️ Второ пријавување за упис 📆 1 и 2 Јули 🆓 Слободни места во следните профили: 👇 🛣️ Транспорт и шпедиција 🚂 Железнички сообраќај (машиновозач) 👩‍🔧 Производно машинство 👩‍💻 Компјутерско управување ⚙️ Машинско енергетски техничар Повеќе на видеото 👇 https://sugsvladotasevski.edu.mk/wp-content/uploads/2024/07/An9K1bJ-hnLpiQM_I4Fe5VioISXX4cOOHxAXP9LXySsnP2MxxaGNaCak5bwL08tsjb4DTiTN5M4_efZvKRXAZTM.mp4 Коментирајте на Facebook 🗨️

✍️ Второ пријавување за упис 📆 1 и 2 Јули Read More »