Прославивме 65 години од постоењето на нашето училиште

Прославивме 65 години од постоењето на нашето училиште. Еве како изгледаше програмата за патронатот низ призма на фотографии. #WeAreTheTeam #65yearsanniversary Коментирајте на Facebook 🗨️

Прославивме 65 години од постоењето на нашето училиште Read More »