Повторна изведба на претставата „Приказна за нас“

Александар Сибиновски:    „ Вторник 23.04.2024    Амфитеатарот во СУГС “Владо Тасевски”-ПТТ    На барање на учениците и колегите, по втор пат ќе се одигра претставата “Приказна за нас”    Театарската претстава подготвена од наши колешки и изведена од наши ученици!    #bethere “https://sugsvladotasevski.edu.mk/wp-content/uploads/2024/04/„Приказна-за-нас.mp4 Коментирајте на Facebook 🗨️

Повторна изведба на претставата „Приказна за нас“ Read More »