Екскурзија - Слика

На екскурзија во Будимпешта и Прага

Постои едно царство, а во него царува другарство! ❤️Прекрасна екипа ученици од 3та година, на екскурзија во:#budapest 🇭🇺#prague 🇨🇿 Коментирајте на Facebook 🗨️

На екскурзија во Будимпешта и Прага Read More »